Everdingen
06 16774327
info@vijverander.eu

Over Vijverander

Waterval- en vijveraanleg

Stromend water blijft fascineren

Stromend water blijft fascineren. Herkent u dat? Ik weet nog dat ik als kind al enorm geboeid kon zijn door het spel van water, stenen en aarde. Als kind kon het me al volledig in beslag nemen. Kijken naar water en dan de steentjes zo verplaatsen dat de stroom net weer een andere wending nam. Uren kon ik ermee bezig zijn om dammen te bouwen, nat te worden, de plantjes te bekijken en het waterleven te bestuderen.

Welk werk ik ook doe, ik ben altijd in de de tuin te vinden. Waar ik in mijn leven ook heb gewoond, overal lag er een zo groot mogelijke vijver in de achtertuin. Mooi beplant en gevuld met de meest uiteenlopende soorten vissen

Uiteraard kon een kletterende waterval hier niet aan ontbreken. Het was elke keer weer een uitdaging om die waterval te maken die je in een stuk verlaten bos, verscholen tussen de bomen, precies zo zou kunnen tegenkomen.

Inmiddels heb ik van deze fascinatie mijn werk kunnen maken. Na jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgedaan van de verschillende mogelijkheden om dit natuurschoon in iedere willekeurige tuin te kunnen plaatsten.

Henk van Zuidam