Vijvers

Of u nu een achtertuintje hebt van een rijtjeshuis of een lap grond achter een grote boerderij, overal is de vijver met waterval een verrijking van uw uitzicht.

 

img_3860

 

Natuurvijvers of folievijvers, alles kan! Bij voorkeur gebruik ik vijverfolie die ik ter plekke bij u in elkaar las. Het mooie aan dit materiaal is dat er geen plooien meer zitten in de folie. De folie kan precies pas in uw vijver worden gelast zonder dat dit zwakke plekken in uw vijver veroorzaakt. Ook bent u nu gelijk van die lelijke vijverranden af. De vijverrand is nauwelijks zichtbaar omdat dit precies boven het wateroppervlakte aan profielen vast wordt gelast.

Door middel van hete lucht worden de verschillende folie lagen met elkaar versmolten waardoor de naden net zo sterk zijn als de folie zelf.

De folie is verkrijgbaar in allerlei kleuren en diktes. Het kan ook voor diverse doeleinden worden gebruikt omdat deze nagenoeg onverwoestbaar is. Uiteraard voor vijvers, maar ook voor het waterdicht maken van daken en douchecellen.
Karpervijver

Tevens lever ik folie met vilt aan 1 zijde. Hiermee is het mogelijk om dit zo te behandelen met cement en kleurstof dat ik volledige rotspartijen in uw achtertuin tevoorschijn kan laten komen. Compleet aangepast aan uw wens.

Over de aankleding van de vijver en de omliggende tuin hoeft u zich wederom geen zorgen te maken.
folievijver 1

Als u graag iemand hebt die met u mee denkt, zullen mijn creativiteit en uw wensen elkaar vast ergens kunnen ontmoeten. Ik heb ruime ervaring met het aanleggen en ontwerpen van tuinen, het bouwen van prieeltjes, tuinoverkappingen en pergola’s.

 

img_3921

 

 

 

 

 

 

 

 

img_3869